Verwarm de oven voor op 220°C. Was de radijsjes en snij het lof los. Pel de knoflook. Doe de knoflook samen met het radijsjeslof, de peterselie en de walnoten in de keukenrobot. Voeg wat olijfolie en 2 eetlepels water toe en mix tot een gladde pesto.
Leg het pizzadeeg met bakpapier op een bakplaat. Meng de roomkaas met de Griekse yoghurt, kruid met peper en zout en strijk het mengsel uit op het deeg. Snij de courgette in schijfjes en de ham in reepjes en schik ze op de roomkaas.
Halveer de radijsjes en schik ze ook op de plaattaart. Werk af met de pesto. Bak de plaattaart zo'n 20 min. in de oven.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
795 KJ
Vetten
9.1
Fats acid satured
3.4
koolhydraten
19
waarvan suikers
1.4
Eiwitten
6.5
salt
1.0
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.