Kruid de kippenblokjes met wat kippenkruiden, peper en zout. Bak ze kort aan in de arachideolie.
Snij intussen de komkommer en de tomaat in blokjes, snij de lente-ui in ringetjes. Meng alles goed, bedruppel met de olijfolie, kruid met peper en zout. Halveer de avocado, verwijder de pit en lepel er het vruchtvlees uit. Plet het vruchtvlees, kruid met peper en zout en voeg de azijn toe.
Bestrijk de wraps met de geplette avocado, leg er de kippenblokjes en de cheddarkaasjes op. Vouw dicht en bak de quesadilla's in een hete (grill)pan. Snij ze in twee en serveer met de tomaten-komkommersalade en de salsasaus.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
834 KJ
Vetten
12.0
Fats acid satured
1.3
koolhydraten
13.0
waarvan suikers
1.5
Eiwitten
9.2
salt
0.7
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.