Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de bulgur beetgaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Houd warm.
Pel de knoflook en de ui en snipper fijn. Snij de courgette in de lengte in twee en lepel er het vruchtvlees uit. Stoof de knoflook en de ui aan in wat olijfolie. Voeg het courgettevruchtvlees en de wortelschijfjes toe. Laat 5 min. aanstoven en voeg dan de tomatenblokjes toe, kruid met peper en zout en de garam massala. Laat goed aanstoven.
Leg de courgettebootjes in een ovenschaal en vul ze met het groentemengsel. Verkruimel er de feta op en bak zo'n 10 min. in de oven. Serveer met de bulgur.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 315 KJ |
Vetten | 2.9 |
Fats acid satured | 1.0 |
koolhydraten | 9.2 |
waarvan suikers | 2.4 |
Eiwitten | 2.6 |
salt | 0.18 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.