Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water. Bak intussen de worstjes in een pan met wat boter. Doe de kalfsfond in een steelpannetje met de light room en de mosterd, kruid met peper en zout en laat inkoken tot de saus wat is ingedikt. Giet de aardappelen af.
Doe wat boter in een grote kookpot en voeg de fijngesneden andijvie toe, laat goed aanstoven en voeg dan de gekookte aardappelen toe. Plet het geheel tot een grove puree, kruid met peper en zout en hou warm.
Bak de sugar snaps kort aan in een pannetje met wat boter, kruid met peper en zout. Schep de andijviepuree op de borden, leg er de worstjes en de sugarsnaps bij. Werk af met het sausje.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
420 KJ
Vetten
5.4
Fats acid satured
2.6
koolhydraten
7.7
waarvan suikers
1.3
Eiwitten
5.1
salt
0.63
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.