Kruidenpannenkoeken met ham, kaas, ei, spinazie en champignons | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kruidenpannenkoeken met ham, kaas, ei, spinazie en champignons

Kruidenpannenkoeken met ham, kaas, ei, spinazie en champignons

Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Meng de bloem met ei en de melk tot een glad pannenkoekenbeslag. Kruid met peper en zout. Hak de peterselie en dragon fijn en meng onder het beslag. Verhit wat olie in een pan en bak de pannenkoeken één voor één. Houd ze eventueel warm in een oven op 100°C.

  2. Verhit wat olie in een pan en stoof er de champignons en de spinazie in aan. Bak één spiegelei per persoon in wat olie in een pan.

  3. Leg de pannenkoeken op de borden. Schik er de spinazie en champignons op. Leg er wat ham en gemalen emmentaler op, werk af met het spiegeleitje en kruid met peper en zout.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 463 KJ
Vetten 6.4
Fats acid satured 2.2
koolhydraten 4.9
waarvan suikers 1.5
Eiwitten 7.6
salt 0.46

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • bloem 80 g
  • ei (voor deeg) 1
  • melk 185 ml
  • peterselie 10 g
  • dragon 6 g
  • champignon 110 g
  • spinazie 250 g
  • ei 2
  • sneetje beenham 2
  • emmentaler 40 g

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie 2 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • bloem 80 g
  • ei (voor deeg) 1
  • melk 185 ml
  • peterselie 10 g
  • dragon 6 g
  • champignon 110 g
  • spinazie 250 g
  • ei 2
  • sneetje beenham 2
  • emmentaler 40 g

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie 2 el
  • peper
  • zout