Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de groene pesto met de ricotta. Haal de zongedroogde tomaatjes uit de olie en mix ze met de room en het basilicum tot een sausje. Snij de courgette in schijfjes.
Leg een lasagnevel op de bodem van een ovenschaal. Lepel er wat ricotta-pesto op. Leg er dan wat gerookte zalm op. Leg er opnieuw een lasagnevel op, dan opnieuw wat van de ricotta-pesto en dan wat schijfjes courgette. Bouw zo de lasagne telkens verder op en eindig met een laagje ricotta-pesto.
Overgiet de lasagne met het sausje van gedroogde tomaatjes. Zet de schaal zo'n 20 min. in de oven.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
526 KJ
Vetten
8.5
Fats acid satured
3.0
koolhydraten
6.0
waarvan suikers
3.1
Eiwitten
6.7
salt
0.87
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.