Thai beef salad | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Thai beef salad

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Middelmatig
  1. Kook de noedels beetgaar in gezouten water. Schil de wortel en snij in julienne. Snij ook de komkommer in fijne reepjes. Halveer de chilipeper, verwijder de zaadlijsten en snij fijn. Meng de sojasaus met het sap van de limoen, de suiker en het water.

  2. Kruid de steak met peper en zout en bak zo'n 3 min. aan elke kant in een hete pan met olie. Laat de steak nadien even rusten in aluminiumfolie.

  3. Laat de noedels uitlekken. Meng de wortelreepjes, komkommerreepjes, chilipeper en paprikareepjes en het sausje onder de noedels. Schep de noedelsalade op de borden. Snij de steak in fijne reepjes en leg op de noedelsalade. Hak de pindanoten grof en strooi ze over de salade. Werk af met wat koriander.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 428 KJ
Vetten 1,8
Fats acid satured 0,4
koolhydraten 12
waarvan suikers 3.0
Eiwitten 8.7
salt 0.89

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • rijstnoedels 100 g
  • wortel 75 g
  • komkommer 0.5
  • chilipeper 0.5 st
  • sojasaus 3 el
  • limoen 4
  • steak 300 g
  • paprikareepjes 115
  • pindanootjes 25 g
  • coriandre 6 g

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie 1 el
  • suiker 1 el
  • water 50 ml
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • rijstnoedels 100 g
  • wortel 75 g
  • komkommer 0.5
  • chilipeper 0.5 st
  • sojasaus 3 el
  • limoen 4
  • steak 300 g
  • paprikareepjes 115
  • pindanootjes 25 g
  • coriandre 6 g

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie 1 el
  • suiker 1 el
  • water 50 ml
  • peper
  • zout