Groene taboulé met ovengebakken falafel en granaatappelpitjes | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Groene taboulé met ovengebakken falafel en granaatappelpitjes

Groene taboulé met ovengebakken falafel en granaatappelpitjes

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de couscous in water met het bouillonblokje, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de helft van de broccoli fijn en verdeel de andere helft in roosjes. Meng alles rauw door de couscous. Breng op smaak met zout, peper en een scheutje olijfolie.

  2. Leg de falafels op een bakplaat en besprenkel ze lichtjes met olijfolie. Bak ongeveer 20 min in de oven. Haal de pitjes uit de granaatappel.

  3. Hak de peterselie fijn en meng met de yoghurt en het kerriepoeder. Verdeel de taboulé over de borden, voeg de falafels toe en werk af met de kerriedressing en granaatappelpitten.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 626 KJ
Vetten 5.7
Fats acid satured 1.2
koolhydraten 17.0
waarvan suikers 2.6
Eiwitten 5.1
salt 0.6

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen

Inbegrepen in de box

  • Couscous 150 g
  • Broccoli 400 g
  • Falafels 190 g
  • Peterselie 10 g
  • Yoghurt op Griekse wijze 100 g
  • Granaatappel 0.50 st

Niet inbegrepen in de box

  • Groentebouillonblokje 0.50 st
  • Kerriepoeder 1 el
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen

Inbegrepen in de box

  • Couscous 150 g
  • Broccoli 400 g
  • Falafels 190 g
  • Peterselie 10 g
  • Yoghurt op Griekse wijze 100 g
  • Granaatappel 0.50 st

Niet inbegrepen in de box

  • Groentebouillonblokje 0.50 st
  • Kerriepoeder 1 el
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout