Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de couscous in water met het bouillonblokje, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de helft van de broccoli fijn en verdeel de andere helft in roosjes. Meng alles rauw door de couscous. Breng op smaak met zout, peper en een scheutje olijfolie.
Leg de falafels op een bakplaat en besprenkel ze lichtjes met olijfolie. Bak ongeveer 20 min in de oven. Haal de pitjes uit de granaatappel.
Hak de peterselie fijn en meng met de yoghurt en het kerriepoeder. Verdeel de taboulé over de borden, voeg de falafels toe en werk af met de kerriedressing en granaatappelpitten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
626 KJ
Vetten
5.7
Fats acid satured
1.2
koolhydraten
17.0
waarvan suikers
2.6
Eiwitten
5.1
salt
0.6
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.