Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de zoete aardappel in schijfjes. Leg ze op een bakplaat met bakpapier, kruid met peper en zout en bedruppel met olijfolie. Bak 20 min. in de oven tot ze goudbruin zijn.
Halveer en ontpit de avocado. Lepel er het vruchtvlees uit en snij in kleine blokjes. Snij de ananas in kleinere blokjes en meng onder de avocado. Hak de peterselie en de koriander fijn en meng onder de avocado-ananassalsa. Kruid met peper en zout en breng op smaak met wat olijfolie en limoensap.
Halveer de tomaatjes en meng ze onder de veldsla, kruid met peper en zout en bedruppel met wat olijfolie. Warm de hamburgerbroodjes op volgens de instructies op de verpakking. Snij de halloumi in schijfjes en bak langs beide kanten goudbruin in een pan met wat olijfolie. Leg de halloumi tussen de broodjes en schep er de salsa tussen. Serveer met de zoete aardappelschijfjes en salade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
733 KJ
Vetten
10.0
Fats acid satured
3.8
koolhydraten
13.0
waarvan suikers
4.2
Eiwitten
6.5
salt
0.7
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.