Schil de aardappelen en de wortelen, snij in grove stukken en kook beetgaar in gezouten water.
Maak drie kommetjes, 1 met de bloem, 1 met het losgeklopte ei en 1 met het panko. Kruid de visfilets met peper en zout, snij ze in twee, en haal ze één voor één door elk kommetje. Knip 3/4 van de tuinkers van het matje. Mix de tuinkers met de yoghurt, peper en zout tot een sausje. Bak de gepaneerde visfilets in een pan met wat olijfolie.
Giet het water af van de aardappelen en wortelen, kruid met peper en zout, voeg wat boter en een scheutje melk toe en plet tot een puree. Schep de wortelpuree op de borden, leg er de gepaneerde visreepjes bij en werk af met het tuinkerssausje en de rest van de tuinkers.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
471 KJ
Vetten
3.9
Fats acid satured
1.6
koolhydraten
13.0
waarvan suikers
2.0
Eiwitten
5.7
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.