Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de venkel in grove stukken en leg ze in een ovenschaal, kruid met peper en zout en bedruppel met wat olijfolie. Bak zo'n 20 à 25 min. in de oven. Kook de pasta gaar in gezouten water en giet het water af.
Kruid de kippenblokjes met peper en zout en wentel ze door de bloem. Bak de kippenblokjes in een pan met wat olijfolie, samen met de salieblaadjes. Blus met het citroensap en het water en laat even koken tot je een mooi sausje hebt.
Roer er de pasta, de spinazie en de ricotta onder. Serveer met de geroosterde venkel.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
528 KJ
Vetten
3.3
Fats acid satured
1.1
koolhydraten
14.0
waarvan suikers
1.4
Eiwitten
9.4
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.