Tagliatelle met ricotta, spinazie, geroosterde venkel en citroenkip | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tagliatelle met ricotta, spinazie, geroosterde venkel en citroenkip

Tagliatelle met ricotta, spinazie, geroosterde venkel en citroenkip

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de venkel in grove stukken en leg ze in een ovenschaal, kruid met peper en zout en bedruppel met wat olijfolie. Bak zo'n 20 à 25 min. in de oven. Kook de pasta gaar in gezouten water en giet het water af.

  2. Kruid de kippenblokjes met peper en zout en wentel ze door de bloem. Bak de kippenblokjes in een pan met wat olijfolie, samen met de salieblaadjes. Blus met het citroensap en het water en laat even koken tot je een mooi sausje hebt.

  3. Roer er de pasta, de spinazie en de ricotta onder. Serveer met de geroosterde venkel.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 528 KJ
Vetten 3.3
Fats acid satured 1.1
koolhydraten 14.0
waarvan suikers 1.4
Eiwitten 9.4
salt 0.2

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • venkel 0.66 st
  • tagliatelle 200 g
  • kippenblokjes 300 g
  • salie 4 g
  • citroensap 75 ml
  • spinazie 180 g
  • ricotta 100 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • bloem 1 el
  • water 50 ml
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • venkel 0.66 st
  • tagliatelle 200 g
  • kippenblokjes 300 g
  • salie 4 g
  • citroensap 75 ml
  • spinazie 180 g
  • ricotta 100 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • bloem 1 el
  • water 50 ml
  • peper
  • zout