Verhit de oven voor op 200°C. Spreid de bloemkoolroosjes uit over een bakplaat, besprenkel met olijfolie, peper en zout en schuif 20 min., of tot de roosjes goudbruin en gaar zijn, in de hete oven. Voeg de laatste 5 min. de kerstomaatjes toe aan de bakplaat.
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar.
Verhit wat olie in een pan op een middelhoog vuur en bak de spekblokjes krokant. Kluts ondertussen de eieren los en voeg de Parmezaanse kaas toe. Kruid met veel peper en een beetje zout. Hak de peterselie fijn. Giet de pasta af en meng er het eimengsel door, gevolgd door de spekjes, de groenten en de peterselie. Serveer onmiddellijk.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
792 KJ
Energie
189 kcal
Vetten
8.5
Fats acid satured
2.9
koolhydraten
18.0
waarvan suikers
2.3
Eiwitten
9.2
salt
0.6
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.