Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar.
Schil en hak de gember fijn. Snij de lente-ui in ringen en plet de knoflook tot moes. Verhit wat arachideolie in een wok op een middelhoog vuur en bak de gember, lente-ui, knoflook en pindanoten 3 min. Voeg de pompoenstukjes toe. Kruid met cayennepeper (naar uw smaak), zout en flink wat peper en roerbak in ongeveer 7 à 10 min. beetgaar.
Meng de miso met de witte wijnazijn en sesamolie. Voeg in een dunne straal, en al roerend, de olijfolie toe en klop tot je een gebonden vinaigrette bekomt. Meng de vinaigrette onder de noedels, gevolgd door de pompoen. Serveer met de Thaise basilicum.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
786 KJ
Energie
197 kcal
Vetten
9.6
Fats acid satured
1.8
koolhydraten
20.0
waarvan suikers
2.3
Eiwitten
4.6
salt
1.0
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.