Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Plet de knoflook tot moes. Snipper de ui. Snipper de oregano en meng samen met de knoflook onder de panko. Kruid met peper en zout.
Verhit een klontje boter in een pan en stoof de ui 2 min. aan alvorens de courgette toe te voegen. Roerbak 5 min. en blus met de room. Voeg vervolgens de spinazie toe aan de pan en laat slinken. Voeg kookvocht van de pasta toe (ongeveer 20 ml per persoon). Draai het vuur zacht en laat 5 min. pruttelen. Breng op smaak met peper en zout. Verhit in een andere pan een scheutje olijfolie en bak het panko-mengsel goudbruin.
Verhit in een derde pan een klontje boter en bak de wijting in 3 min. gaar. Kruid met peper en zout. Breek de vis in hapklare brokjes en voeg toe aan de roomsaus. Meng er de pasta onder en serveer met de panko.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
724 KJ
Energie
172 kcal
Vetten
7.9
Fats acid satured
4.0
koolhydraten
17.0
waarvan suikers
1.6
Eiwitten
7.5
salt
0.2
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.