Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Snij de lente-ui in ringen en plet de knoflook tot moes.
Verhit wat olijfolie in een grote pan over een middelhoog vuur en stoof de lente-ui 1 min. aan. Voeg de knoflook toe en stoof nog 1 min. Voeg de zoete aardappel toe en roerbak 5 min. Voeg de prei toe en gaar 5 min., of tot ze zacht is. Kruid met peper en zout. Giet de voorgekookte aardappeltjes in de pan. Maak kuiltjes en breek er telkens een ei in. Kruid de eieren met peper en zout en kruimel er de feta overheen. Zet een deksel op de pan en laat het ei 5 min. stollen. Het eigeel mag nog lopend zijn.
Hak de peterselie fijn en meng samen met wat olijfolie door de yoghurt. Kruid met peper en zout. Serveer de roerbak met de yoghurtsaus.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 437 KJ |
Energie | 104 kcal |
Vetten | 5.4 |
Fats acid satured | 2.2 |
koolhydraten | 9.9 |
waarvan suikers | 3.3 |
Eiwitten | 3.6 |
salt | 0.2 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.