Breng in een kookpot gezouten water aan de kook. Dop de sperzieboontjes en blancheer ze 3 à 5 min., tot ze beetgaar zijn.
Verhit een klontje boter in een pan en bak het vlees over een laag vuur in ongeveer 15 min. gaar. Snij ondertussen de champignons in kwartjes, snipper de sjalot en plet de knoflook tot moes. Hak de hazelnoten grof. Verhit wat boter in een grote pan en bak de aardappelen aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
Verhit in een kookpot een klontje boter en stoof de sjalot en knoflook over een middelhoog vuur 2 min. aan. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. alvorens de uitgelekte boontjes en hazelnoten toe te voegen. Voeg een extra klontje boter toe. Roerbak 2 min. verder en breng op smaak met peper en zout. Serveer de aardappeltjes met de groenten en de cordon bleu.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
470 KJ
Energie
112 kcal
Vetten
5.8
Fats acid satured
2.6
koolhydraten
7.7
waarvan suikers
1.3
Eiwitten
7.0
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.