Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Breng in een kookpot gezouten water aan de kook. Dop de sperzieboontjes en blancheer ze 3 à 5 min., tot ze beetgaar zijn.
Verhit een klontje boter in een pan en bak het vlees over een laag vuur in ongeveer 15 min. gaar. Snij ondertussen de champignons in kwartjes, snipper de sjalot en plet de knoflook tot moes. Hak de hazelnoten grof. Verhit wat boter in een grote pan en bak de aardappelen aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
Verhit in een kookpot een klontje boter en stoof de sjalot en knoflook over een middelhoog vuur 2 min. aan. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. alvorens de uitgelekte boontjes en hazelnoten toe te voegen. Voeg een extra klontje boter toe. Roerbak 2 min. verder en breng op smaak met peper en zout. Serveer de aardappeltjes met de groenten en de cordon bleu.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 470 KJ |
Energie | 112 kcal |
Vetten | 5.8 |
Fats acid satured | 2.6 |
koolhydraten | 7.7 |
waarvan suikers | 1.3 |
Eiwitten | 7.0 |
salt | 0.4 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.