Verhit de oven op 220°C. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes.
Verhit wat olijfolie in een pannetje over een middelhoog vuur en stoof de ui 2 min. aan alvorens de knoflook toe te voegen. Stoof 1 min. verder en voeg de knolselderblokjes en geritste tijm toe. Roerbak 3 min. en breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
Meng de courgetteblokjes door de knolselder en doe in een ovenschotel. Verdeel er de voorgekookte aardappelen over. Giet het vocht van de tonijn af en verbrokkel over de aardappelen. Werk af met de gemalen kaas en laat 10-15 min. gratineren in de oven.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
372 KJ
Energie
89 kcal
Vetten
3.8
Fats acid satured
1.5
koolhydraten
5.4
waarvan suikers
0.7
Eiwitten
7.4
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.