Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Snij de paprika in stukken. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes.
Verhit wat olie in een kookpot of wok en stoof de ui 1 min. aan alvorens de knoflook toe te voegen. Stoof 1 min. verder en voeg de pompoen toe aan de wok. Roerbak 2 min. en voeg de paprika toe. Roerbak nogmaals 2 min. en voeg de garam masala, cayennepeper en de kokosmelk toe. Laat 15 min., of tot de groenten gaar zijn, pruttelen. Meng er tijdens de laatste minuut de spinazie doorheen.
Verhit wat olie in een pan op een middelhoog vuur en bak de balletjes volgens de instructies op de verpakking rondom rond gaar. Werk de curry af met limoensap, peper en zout. Serveer met de balletjes en de rijst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
690 KJ
Energie
165 kcal
Vetten
10.0
Fats acid satured
6.9
koolhydraten
14.0
waarvan suikers
2.5
Eiwitten
4.4
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.