Indiase curry met pompoen en groenteballetjes | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Indiase curry met pompoen en groenteballetjes

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Snij de paprika in stukken. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes.

  2. Verhit wat olie in een kookpot of wok en stoof de ui 1 min. aan alvorens de knoflook toe te voegen. Stoof 1 min. verder en voeg de pompoen toe aan de wok. Roerbak 2 min. en voeg de paprika toe. Roerbak nogmaals 2 min. en voeg de garam masala, cayennepeper en de kokosmelk toe.  Laat 15 min., of tot de groenten gaar zijn, pruttelen. Meng er tijdens de laatste minuut de spinazie doorheen.

  3. Verhit wat olie in een pan op een middelhoog vuur en bak de balletjes volgens de instructies op de verpakking rondom rond gaar. Werk de curry af met limoensap, peper en zout. Serveer met de balletjes en de rijst.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 690 KJ
Energie 165 kcal
Vetten 10.0
Fats acid satured 6.9
koolhydraten 14.0
waarvan suikers 2.5
Eiwitten 4.4
salt 0.4

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • basmatirijst 150 g
  • rode paprika 0.5
  • ui 0.5 st
  • knoflook 1.5 st
  • pompoenblokjes 200 g
  • garam masala 1.5 el
  • cayennepeper 0.50 tl
  • kokosmelk 400 ml
  • spinazie 100 g
  • groenteballetjes 200 g
  • limoen 1.5 el

Niet in de box

  • arachideolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • basmatirijst 150 g
  • rode paprika 0.5
  • ui 0.5 st
  • knoflook 1.5 st
  • pompoenblokjes 200 g
  • garam masala 1.5 el
  • cayennepeper 0.50 tl
  • kokosmelk 400 ml
  • spinazie 100 g
  • groenteballetjes 200 g
  • limoen 1.5 el

Niet in de box

  • arachideolie
  • peper
  • zout