Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Snij de Spaanse peper in fijne ringetjes.
Verhit wat olie in een steelpannetje op een middelhoog vuur en stoof het pepertje 1 min. Voeg vervolgens de gehakte tomaten toe. Kruid met peper en zout en laat 10 min. pruttelen. Voeg na 5 min. wat kookvocht (1/2 el per persoon) toe. Maak de rucola aan met olijfolie, azijn, peper en zout.
Leg op elke escalope een plakje ham en een blaadje salie en zet vast met een tandenstoker. Kruid met peper en zout en wentel de escalope vervolgens even door de bloem zodat het vlees een dun laagje bloem krijgt. Verhit wat olie en een klontje boter in een pan en bak het vlees 1 min. aan elke zijde. Meng de uitgelekte penne onder de tomatensaus. Dien de escalope onmiddellijk op met de penne, Parmezaanse kaas en de rucola.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
973 KJ
Energie
232 kcal
Vetten
14.0
Fats acid satured
5.5
koolhydraten
15.0
waarvan suikers
1.8
Eiwitten
11.0
salt
1.0
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.