Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking gaar in gezouten water. Snij de venkel in partjes van 1 cm. Verhit wat olijfolie in een pan en bak de venkel in ongeveer 10-15 min. aan beide kanten krokant. Kruid met peper en zout.
Snij de kerstomaatjes in kwartjes en de olijven in schijfjes. Hak de peterselie fijn.
Kruid de vis met peper en zout. Verhit een klontje boter in een pan en bak de zeebaars in ongeveer 3 min. gaar. Leg de vis eerst met de velkant in de pan. Draai na 2 min. om en bak dan nog 1 min. aan de andere kant. Meng de granaatappelpitten, olijven, kerstomaatjes, peterselie en een scheutje olijfolie door de parelcouscous. Breng op smaak met peper en zout en serveer samen met de zeebaars en de venkel.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
641 KJ
Energie
153 kcal
Vetten
6.9
Fats acid satured
2.6
koolhydraten
14.0
waarvan suikers
1.7
Eiwitten
8.1
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.