Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de krieltjes doormidden. Schil de zoete aardappelen en snij in stukken. Kneus de knoflook. Leg alles in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Schuif 25 min. in de hete oven.
Schil de appel, haal het klokhuis eruit en snij in stukken. Hak de rozemarijnnaaldjes fijn. Kruid het vlees met peper en zout. Verhit wat boter in een pan over een hoog vuur en bak de spiering in 5-6 min. gaar. Haal uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Verwijder het overtollige vet en voeg een nieuw klontje boter toe aan de pan. Stoof de appeltjes en de rozemarijn 2 min. Blus met de witte wijn en schraap de bakresten los. Laat de jus nog enkele minuten indikken. Breng op smaak met peper en zout.
Snij de spiering in repen en lepel er de appeltjes en de jus overheen. Serveer met de krieltjes en zoete aardappelen.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 548 KJ |
Energie | 131 kcal |
Vetten | 7.2 |
Fats acid satured | 2.9 |
koolhydraten | 9.9 |
waarvan suikers | 2.6 |
Eiwitten | 5.4 |
salt | 0.1 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.