Meng het paprikapoeder, de helft van de tot moes geplette knoflook en de olijfolie tot een marinade. Kruid met peper en zout en kwast er de portobello's mee in. Verhit een grillpan over een hoog vuur en gril de portobello's in ongeveer 10 min. gaar.
Pel en snij de ui in halve maantjes. Verhit het water en azijn in een steelpannetje en los er de suiker in op. Giet over de ui en laat even marineren. Plet de avocado en meng er de overgebleven tot moes geplette knoflook en de fijngesnipperde koriander doorheen. Werk af met limoensap, peper en zout. Maak de rode kool aan met wat olijfolie, peper en zout.
Snij de portobello's in repen. Haal de ui uit de pekel. Verhit de tortilla's volgens de instructies op de verpakking. Beleg vervolgens met de guacamole, portobello-reepjes, gepekelde ui en rode kool. Serveer onmiddellijk.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
695 KJ
Energie
166 kcal
Vetten
9.7
Fats acid satured
1.1
koolhydraten
15.0
waarvan suikers
2.4
Eiwitten
3.5
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.