Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Pel en snipper de ui en plet de knoflook tot moes.
Verhit wat olie in een kookpot en stoof de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de pompoen en chili mix toe en roerbak 2 min. Blus met de gehakte tomaten en het water en laat 20 min., of tot de pompoen gaar is, pruttelen. Verhit wat olie in een pan en bak het kippengehakt. Voeg toe aan de pompoen. Breng op smaak met peper en zout.
Hak de koriander grof. Serveer de pompoenchili met de rijst, koriander en zure room.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
426 KJ
Energie
106 kcal
Vetten
3.9
Fats acid satured
1.3
koolhydraten
13.0
waarvan suikers
1.7
Eiwitten
4.9
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.