Pompoenchili met kippengehakt en rijst | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pompoenchili met kippengehakt en rijst

Pompoenchili met kippengehakt en rijst

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Pel en snipper de ui en plet de knoflook tot moes.

  2. Verhit wat olie in een kookpot en stoof de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de pompoen en chili mix toe en roerbak 2 min. Blus met de gehakte tomaten en het water en laat 20 min., of tot de pompoen gaar is, pruttelen. Verhit wat olie in een pan en bak het kippengehakt. Voeg toe aan de pompoen. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Hak de koriander grof. Serveer de pompoenchili met de rijst, koriander en zure room.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 426 KJ
Energie 106 kcal
Vetten 3.9
Fats acid satured 1.3
koolhydraten 13.0
waarvan suikers 1.7
Eiwitten 4.9
salt 0.3

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • volkorenrijst 150 g
  • ui 0.50 st
  • knoflook 1.5 st
  • butternutblokjes 400 g
  • Mexicaanse Chili Mix 0.5 el
  • gehakte tomaten 400 g
  • kippengehakt 300 g
  • koriander 6 g
  • zure room 2 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • water 100 ml
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • volkorenrijst 150 g
  • ui 0.50 st
  • knoflook 1.5 st
  • butternutblokjes 400 g
  • Mexicaanse Chili Mix 0.5 el
  • gehakte tomaten 400 g
  • kippengehakt 300 g
  • koriander 6 g
  • zure room 2 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • water 100 ml
  • peper
  • zout