Zeebaarspapillot met tomaten-ansjovissaus | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Zeebaarspapillot met tomaten-ansjovissaus

Zeebaarspapillot met tomaten-ansjovissaus

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook in gezouten water in ongeveer 20 min. gaar.

  2. Snipper de lente-ui en hak de ansjovis fijn. Verhit wat olie in een kookpot en stoof de lente-ui en ansjovis 2 min. aan. Voeg de gehakte tomaten en oregano toe. Kruid met peper en zout en laat 10 min. indikken.

  3. Neem per persoon een velletje bakpapier. Verdeel de saus over de stukken bakpapier. Leg hierop telkens een stuk vis en werk af met de courgettespaghetti. Besprenkel met olijfolie, peper en zout en vouw de bakpapieren stevig dicht. Bind samen met keukentouw. Leg de pakketjes op een bakplaat en bak in 10-12 min. gaar. Serveer met de gekookte patatjes.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 281 KJ
Energie 67 kcal
Vetten 2.2
Fats acid satured 0.4
koolhydraten 5.7
waarvan suikers 0.9
Eiwitten 5.8
salt 0.3

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappel 400 g
  • lente-ui 2 st
  • ansjovis in olie 4 st
  • gehakte tomaten 150 g
  • gedroogde oregano 0.5 tl
  • zeebaars 300 g
  • courgettespaghetti 230 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • bakpapier
  • keukentouw
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappel 400 g
  • lente-ui 2 st
  • ansjovis in olie 4 st
  • gehakte tomaten 150 g
  • gedroogde oregano 0.5 tl
  • zeebaars 300 g
  • courgettespaghetti 230 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • bakpapier
  • keukentouw