Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook in gezouten water in ongeveer 20 min. gaar.
Snipper de lente-ui en hak de ansjovis fijn. Verhit wat olie in een kookpot en stoof de lente-ui en ansjovis 2 min. aan. Voeg de gehakte tomaten en oregano toe. Kruid met peper en zout en laat 10 min. indikken.
Neem per persoon een velletje bakpapier. Verdeel de saus over de stukken bakpapier. Leg hierop telkens een stuk vis en werk af met de courgettespaghetti. Besprenkel met olijfolie, peper en zout en vouw de bakpapieren stevig dicht. Bind samen met keukentouw. Leg de pakketjes op een bakplaat en bak in 10-12 min. gaar. Serveer met de gekookte patatjes.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 281 KJ |
Energie | 67 kcal |
Vetten | 2.2 |
Fats acid satured | 0.4 |
koolhydraten | 5.7 |
waarvan suikers | 0.9 |
Eiwitten | 5.8 |
salt | 0.3 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.