Pel en snij de rode ui in ringen. Laat 10 min. weken in een kommetje met koud water. Verhit wat boter in een pan over een middelhoog vuur. Bak het vlees volgens de instructies op de verpakking gaar.
Meng ondertussen de mayonaise met het kerriepoeder, peper en zout. Meng de helft van de mayo door de witte kool. Snij de venkel fijn. Verwijder het klokhuis van de appel en snij in plakjes. Maak de venkel en appel aan met olijfolie, azijn, peper en zout.
Rooster de hamburgerbroodjes in de broodrooster. Besmeer met de overgebleven mayo en beleg met de kip, de kool en de uitgelekte rode ui. Serveer met het venkelslaatje.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
873 KJ
Energie
209 kcal
Vetten
14.0
Fats acid satured
2.2
koolhydraten
11.0
waarvan suikers
3.0
Eiwitten
10.0
salt
0.6
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.