Verwarm de oven op 200°C. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water gaar. Meng de miso met de suiker, witte wijnazijn, arachideolie, peper en zout. Borstel de marinade over de zalmfilets en laat even marineren.
Snipper de lente-ui. Schil en snij de mango in staafjes. Snij de komkommer in staafjes. Meng de sojasaus met de sesamolie en kruid met peper. Giet de dressing over de komkommer, mango en lente-ui.
Leg de zalm op een met bakpapier beklede ovenplaat en bak in ongeveer 8-10 min. gaar. Serveer met de rijst en de salade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
476 KJ
Energie
114 kcal
Vetten
5.3
Fats acid satured
0.8
koolhydraten
10.0
waarvan suikers
1.9
Eiwitten
6.0
salt
0.7
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.