Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water. Breng het water aan de kook en los het groentebouillonblokje erin op.
Pel de knoflook en de ui en snipper fijn. Stoof de fijngesneden knoflook en ui aan in wat olijfolie en voeg er de bospaddenstoelen en oesterzwammen aan toe. Laat even kort aanbakken op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
Voeg de room en de bouillon toe en laat even inkoken. Hak de peterselie fijn en meng onder de saus. Giet de pasta af en meng de pasta onder de saus. Werk af met wat Parmezaanse kaas en tijm.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
673 KJ
Energie
160 kcal
Vetten
9.2
Fats acid satured
4.9
koolhydraten
14.0
waarvan suikers
1.2
Eiwitten
4.2
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.