Schil de zoete aardappel en snij in blokjes. Kook de zoete aardappelblokjes gaar in gezouten water. Halveer de spruitjes. Verhit wat olijfolie in een wokpan en doe er de spruitjes bij. Laat even goed roerbakken.
Voeg de balsamicoazijn en de honing toe en kruid met peper en zout. Giet de zoete aardappelblokjes af en voeg ze toe aan de wok. Voeg het currypoeder toe en laat alles nog een 5-tal min. roerbakken.
Hak de pecannoten grof. Meng de roerbak van spruitjes en zoete aardappel onder de slamengeling en werk af met de gedroogde veenbessen, de fijngehakte pecannoten en de geitenkaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
584 KJ
Energie
140 kcal
Vetten
6.5
Fats acid satured
2.0
koolhydraten
15.0
waarvan suikers
9.9
Eiwitten
3.7
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.