Roerbak van spruitjes, zoete aardappel, veenbessen en geitenkaas | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Roerbak van spruitjes, zoete aardappel, veenbessen en geitenkaas

Roerbak van spruitjes, zoete aardappel, veenbessen en geitenkaas

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de zoete aardappel en snij in blokjes. Kook de zoete aardappelblokjes gaar in gezouten water. Halveer de spruitjes. Verhit wat olijfolie in een wokpan en doe er de spruitjes bij. Laat even goed roerbakken.

  2. Voeg de balsamicoazijn en de honing toe en kruid met peper en zout. Giet de zoete aardappelblokjes af en voeg ze toe aan de wok. Voeg het currypoeder toe en laat alles nog een 5-tal min. roerbakken.

  3. Hak de pecannoten grof. Meng de roerbak van spruitjes en zoete aardappel onder de slamengeling en werk af met de gedroogde veenbessen, de fijngehakte pecannoten en de geitenkaas.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 584 KJ
Energie 140 kcal
Vetten 6.5
Fats acid satured 2.0
koolhydraten 15.0
waarvan suikers 9.9
Eiwitten 3.7
salt 0.3

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • zoete aardappel 400 g
  • spruitjes 200 g
  • honing 2 el
  • currypoeder 1 tl
  • pecannoten 25 g
  • jonge sla met rucola 80 g
  • veenbessen 20 g
  • geitenkaas 80 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 2 el
  • balsamicoazijn 2 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • zoete aardappel 400 g
  • spruitjes 200 g
  • honing 2 el
  • currypoeder 1 tl
  • pecannoten 25 g
  • jonge sla met rucola 80 g
  • veenbessen 20 g
  • geitenkaas 80 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 2 el
  • balsamicoazijn 2 el
  • peper
  • zout