Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de courgette in lange repen en gril ze kort in de pan met wat olijfolie. Kruid ze met peper en zout. Halveer de hamburgerbroodjes en leg ze op een ovenschaal, bedruppel ze met wat olijfolie.
Bak de hamburgers in de pan. Snij de tomaten en mozzarella in schijfjes en bak de pancetta in een pan zonder vetstof. Zet de hamburgerbroodjes 10 min. in de oven.
Haal de broodjes uit de oven. Bestrijk het broodje langs één binnenzijde met de pesto en schik er de hamburger, de mozzarella, tomaat en de pancetta op. Serveer de Italiaanse burger met de rucola en gegrilde courgette. Werk de salade af met wat peper, zout en olijfolie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
621 KJ
Energie
148 kcal
Vetten
9.6
Fats acid satured
3.5
koolhydraten
7.1
waarvan suikers
1.9
Eiwitten
7.6
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.