Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Besprenkel de kippenboutjes gul met olijfolie en bestrooi ze met de tandoorikruiden. Leg ze op de bakplaat en bak ze ongeveer 25 min in de oven.
Kook de rijst in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de uien. Snij de paprika in reepjes. Fruit de ui en de paprika samen aan in een scheutje olijfolie. Pers de knoflook en voeg hem ook toe. Voeg daarna de rijst, de erwten en het kerriepoeder toe en laat 5 min bakken. Schep vaak om.
Snij de tomaten in blokjes. Schep de pilavrijst op de borden, garneer met wat blokjes tomaat en serveer bij de kippenboutjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
111 kcal
Vetten
3.6 g
koolhydraten
14 g
waarvan suikers
1.3 g
vezels
1.4 g
Eiwitten
5.2 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.