Verwarm de oven voor op 180°C. Stoom de broccoli en de bloemkool 4 min. in de microgolf of kook ze beetgaar in gezouten water. Doe ze in een ovenschaal en overgiet met de currysaus. Zet de schaal zo'n 20 min. in de oven.
Mix de peterselie met de hazelnoten, Parmezaanse kaas en de honing in een blender tot een dikke pasta. Leg de roodbaarsfilets in een ovenschaal en bestrijk met de notenkorst. Bedruppel met wat olijfolie. Bak zo'n 18 min. in de oven.
Bak de aardappeltjes in een pan met wat olijfolie. Serveer de roodbaars met de opbakaardappeltjes en de bloemkool-broccolischotel.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
513 KJ
Energie
123 kcal
Vetten
6.7
Fats acid satured
1.7
koolhydraten
7.2
waarvan suikers
4.6
Eiwitten
7.5
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.