Roodbaars met kruidenkorst, aardappeltjes, bloemkool en broccoli | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Roodbaars met kruidenkorst, aardappeltjes, bloemkool en broccoli

Roodbaars met kruidenkorst, aardappeltjes, bloemkool en broccoli

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Stoom de broccoli en de bloemkool 4 min. in de microgolf of kook ze beetgaar in gezouten water. Doe ze in een ovenschaal en overgiet met de currysaus. Zet de schaal zo'n 20 min. in de oven.

  2. Mix de peterselie met de hazelnoten, Parmezaanse kaas en de honing in een blender tot een dikke pasta. Leg de roodbaarsfilets in een ovenschaal en bestrijk met de notenkorst. Bedruppel met wat olijfolie. Bak zo'n 18 min. in de oven.

  3. Bak de aardappeltjes in een pan met wat olijfolie. Serveer de roodbaars met de opbakaardappeltjes en de bloemkool-broccolischotel.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 513 KJ
Energie 123 kcal
Vetten 6.7
Fats acid satured 1.7
koolhydraten 7.2
waarvan suikers 4.6
Eiwitten 7.5
salt 0.3

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • broccoliroosjes 200 g
  • bloemkoolroosjes 300 g
  • currysaus 150 ml
  • peterselie 6 g
  • hazelnoten 50 g
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • honing 2 el
  • roodbaars 300 g
  • opbak aardappeltjes 200 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 2 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • broccoliroosjes 200 g
  • bloemkoolroosjes 300 g
  • currysaus 150 ml
  • peterselie 6 g
  • hazelnoten 50 g
  • Parmezaanse kaas 50 g
  • honing 2 el
  • roodbaars 300 g
  • opbak aardappeltjes 200 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 2 el
  • peper
  • zout