Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de stoofmix wortel-boontjes in een ovenschaal, kruid met komijn, peper, zout en bedruppel met de honing en de olijfolie. Zet de ovenschaal zo'n 25 min. in de oven.
Leg de falafels in een ovenschaal met wat olijfolie en zet ze zo'n 20 min. in de oven. Meng de Griekse yoghurt met het currypoeder.
Kook intussen de bulgur beetgaar in gezouten water, giet af en roer er dan de ras el hanout onder. Neem een kom en schik er de bulgur, wortelmix en de falafels bij. Werk af met het currysausje, de veldsla en de koriander.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
586 KJ
Energie
140 kcal
Vetten
4.5
Fats acid satured
0.8
koolhydraten
17.0
waarvan suikers
6.0
Eiwitten
6.0
salt
0.51
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.