Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Schil de aardappelen en de wortelen. Snij ze in grove stukken en kook ze gaar in gezouten water. Giet het water af, haal de aardappelen en de wortelen uit de kookpot en doe wat olijfolie in de pot.
Pel en snipper de ui, voeg toe aan de kookpot met olijfolie en laat even stoven. Voeg de aardappelen en de wortelen toe, samen met de laurier en de tijm, en laat 10 min. aanstoven. Bak intussen de chipolata's.
Haal de laurier uit de pot. Plet de aardappelen en de wortelen tot een grove puree en breng op smaak met peper en zout. Lepel de puree op de borden, serveer met de chipolata's en werk af met de groentechips.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 379 KJ |
Energie | 90 kcal |
Vetten | 3.0 |
Fats acid satured | 0.5 |
koolhydraten | 9.3 |
waarvan suikers | 3.3 |
Eiwitten | 5.6 |
salt | 0.42 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.