Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de kippenblokjes met kippenkruiden. Rijg het kippenvlees op satéstokjes. Leg de satéstokjes in een ovenschaaltje en gaar ze zo'n 25 min. in de oven.
Kook de fusilli beetgaar in gezouten water. Halveer intussen de kerstomaatjes, snij de courgette in blokjes, pel de rode ui en snij in ringen.
Neem een grote pan en doe er wat olijfolie in. Doe er de rode ui, stukjes kerstomaat en courgette bij en laat goed aanstoven. Kruid met peper en zout. Giet de pasta af en meng er de groentemengeling en de rode pesto onder. Serveer met de kippenspiesjes en wat Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
632 KJ
Energie
151 kcal
Vetten
5.0
Fats acid satured
1.0
koolhydraten
16.0
waarvan suikers
2.2
Eiwitten
10.0
salt
0.46
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.