Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de orzo beetgaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Snij de halloumi in reepjes.
Snipper de ui en de knoflook fijn en stoof aan in wat olijfolie in een pan. Voeg er na 5 min. de spinazie, oregano, kappertjes en zwarte olijven aan toe. Laat nog 5 min. stoven. Giet er de passata bij en meng goed door.
Giet het water van de orzo af maar hou enkele eetlepels van het kookvocht bij. Meng de saus onder de orzo en enkele lepels kookvocht, en lepel alles in een ovenschaal. Leg er de schijfjes halloumi op, kruid met peper en zout en zet de schaal zo'n 15 min. in de oven tot de halloumi goudbruin is.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
736 KJ
Energie
176 kcal
Vetten
8.6
Fats acid satured
4.3
koolhydraten
15.0
waarvan suikers
2.5.
Eiwitten
8.1
salt
1.0
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.