Pel de ui en de knoflook en snij grof. Neem een grote soeppot en stoof de gesneden ui en de knoflook 5 min. aan in wat olijfolie. Voeg 3/4de van de groentemix kervel toe en laat nog zo'n 5 min. stoven.
Voeg het water en het groentebouillonblokje toe. Laat zo'n 15 min. koken. Voeg de kervel toe en laat nog 5 min. koken. Mix de soep nadien glad, kruid met peper en zout en voeg de rest van de groentemix toe.
Giet de ravioli in de soep. Laat koken tot de pasta bovendrijft en mooi gaar is. Werk de soep af met wat scheutjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
344 KJ
Energie
82 kcal
Vetten
2.9
Fats acid satured
0.8
koolhydraten
10.0
waarvan suikers
1.9
Eiwitten
2.9
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.