Fishstick met tartaar, spinaziesalade en gebakken aardappeltjes | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Fishstick met tartaar, spinaziesalade en gebakken aardappeltjes

Voorbereiding 5 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Bak de pollakfilets in de pan met de arachideolie, op een zacht vuurtje. Bak intussen ook de aardappeltjes op.

  2. Snij de komkommer in schijfjes en meng onder de spinazie. Kruid met peper en zout en bedruppel met olijfolie.

  3. Hak de peterselie, de gepelde rode ui, de bieslook en de augurk fijn en meng onder de mayonaise. Serveer de fishsticks met de aardappeltjes, de spinaziesalade en de tartaar.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 435 KJ
Energie 104 kcal
Vetten 6.6
Fats acid satured 0.9
koolhydraten 5.7
waarvan suikers 0.6
Eiwitten 5.5
salt 0.1

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • pollakfilet 2 st
  • aardappelschijfjes 400 g
  • komkommer 0.5 st
  • spinazie 100 g
  • peterselie 6 g
  • ui 0.5 st
  • bieslook 6 g
  • augurk 25 g
  • mayonaise 3 el

Niet in de box

  • arachideolie 2 el
  • olijfolie 2 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • pollakfilet 2 st
  • aardappelschijfjes 400 g
  • komkommer 0.5 st
  • spinazie 100 g
  • peterselie 6 g
  • ui 0.5 st
  • bieslook 6 g
  • augurk 25 g
  • mayonaise 3 el

Niet in de box

  • arachideolie 2 el
  • olijfolie 2 el
  • peper
  • zout