Platbrood met artisjoktapenade, geroosterde ovengroenten en ricotta | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Platbrood met artisjoktapenade, geroosterde ovengroenten en ricotta

Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Middelmatig
  1. Stoof de wortelschijfjes, de paprikareepjes en de courgetteblokjes zo'n 20 min. in een pan met wat olijfolie. Kruid met peper en zout en de garam masala.

  2. Meng de Griekse yoghurt met de bloem en het komijnzaad en kneed tot een deegbol. Verdeel het deeg in gelijke bolletjes ter grootte van een mandarijn en rol uit tot platte broodjes. Bak de platbroden langs beide kanten goudbruin in een hete pan met olijfolie.

  3. Bestrijk de platbroden met de ricotta en de artisjoktapenade en beleg ze dan met de groentemengeling.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 725 KJ
Energie 174 kcal
Vetten 10.0
Fats acid satured 2.7
koolhydraten 16.0
waarvan suikers 2.9
Eiwitten 4.8
salt 0.3

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • wortel 110 g
  • paprika 115 g
  • courgette 125 g
  • garam masala 2 tl
  • Griekse yoghurt 100 g
  • bloem 150 g
  • komijnzaad 1 el
  • ricotta 100 g
  • artisjoktapenade 4 el

Niet in de box

  • olijfolie 4 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • wortel 110 g
  • paprika 115 g
  • courgette 125 g
  • garam masala 2 tl
  • Griekse yoghurt 100 g
  • bloem 150 g
  • komijnzaad 1 el
  • ricotta 100 g
  • artisjoktapenade 4 el

Niet in de box

  • olijfolie 4 el
  • peper
  • zout