Laat de erwtjes uitlekken. Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de knoflook en de ui en snipper fijn.
Stoof aan in wat olijfolie. Meng de aardappelpuree onder de knoflook en de ui. Kruid met peper en zout, het currypoeder en de ras el hanout. Roer er voorzichtig de erwtjes onder.
Neem een vel brickdeeg en schep hier wat samosamengeling op. Vouw de samosa's toe volgens de instructies op de verpakking. Strijk de samosa's in met wat olijfolie en bak ze zo'n 10 min. goudbruin in de oven op een bakplaat met bakpapier. Schil de mango en snij in blokjes. Meng de salade met de mangoblokjes, kruid met peper en zout en bedruppel met wat olijfolie. Serveer de samosa's met de salade en de chutney.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
454 KJ
Energie
108 kcal
Vetten
2.9
Fats acid satured
0.7
koolhydraten
16.0
waarvan suikers
6.7
Eiwitten
2.9
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.