Ovenschotel met gehakt, pompoen, pastinaak en feta | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Ovenschotel met gehakt, pompoen, pastinaak en feta

Ovenschotel met gehakt, pompoen, pastinaak en feta

Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schik de pastinaakblokjes samen met de pompoenblokjes op een bakplaat met bakpapier, kruid met peper en zout en het currypoeder. Druppel er wat olijfolie over en laat zo'n 20 min. roosteren in de oven. Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar in gezouten water.

  2. Pel de knoflook en de sjalot en snipper fijn. Doe wat arachideolie in een pan, voeg de fijngesnipperde knoflook en de sjalot toe en laat even stoven. Kruid het gehakt met peper en zout, voeg het toe aan de pan en bak rul. Maak puree van de gekookte aardappelen, en kruid met peper en zout.

  3. Neem een diepe ovenschaal en doe er het gehakt in. Schik er vervolgens de geroosterde blokjes pompoen en pastinaak op en als laatste de aardappelpuree. Verkruimel er de feta over en zet de schotel nog zo'n 10 min. onder de ovengrill.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 520 KJ
Energie 127 kcal
Vetten 7.1
Fats acid satured 2.7
koolhydraten 10.0
waarvan suikers 1.8
Eiwitten 6.0
salt 0.3

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • pastinaak 250 g
  • butternut 200 g
  • currypoeder 1 tl
  • aardappelen 500 g
  • knoflook 1 st
  • sjalot 1 st
  • varkens-rundsgehakt 300 g
  • feta 70 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 1 el
  • arachideolie 1 el
  • peper
  • zout
  • bakpapier
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • pastinaak 250 g
  • butternut 200 g
  • currypoeder 1 tl
  • aardappelen 500 g
  • knoflook 1 st
  • sjalot 1 st
  • varkens-rundsgehakt 300 g
  • feta 70 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 1 el
  • arachideolie 1 el
  • peper
  • zout
  • bakpapier