Verwarm de oven voor op 220°C. Schil de zoete aardappel en snij in wedges. Besprenkel met olijfolie, peper, zout en paprikapoeder en spreid uit op een met bakpapier beklede ovenplaat. Schuif 20-25 min. in de hete oven.
Snij de aubergine in plakken van 1,5 cm. Meng in een diep bord de polenta met peper en zout. Zet ook een bord met de melk klaar. Wentel de aubergineplakken eerst in de melk en vervolgens in de polenta, tot je een mooi korstje hebt. Leg de aubergineplakken op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met olijfolie en bak in 15-20 min. goudbruin en zacht.
Snij de mozzarella in plakken. Mix de pecannoten, basilicum, knoflook, Parmezaanse kaas, een geutje olijfolie, peper en zout tot een pesto. Toast de hamburgerbroodjes in de broodrooster en besmeer met pesto. Beleg met rucola, aubergine en mozzarella. Serveer met de wedges.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
719 KJ
Energie
171 kcal
Vetten
6.8
Fats acid satured
2.2
koolhydraten
20.0
waarvan suikers
3.8
Eiwitten
5.7
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.