Flammkuchen en vers slaatje met uitjes-vinaigrette | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Flammkuchen en vers slaatje met uitjes-vinaigrette

Flammkuchen en vers slaatje met uitjes-vinaigrette

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op de hoogst mogelijke stand (minimum 220°C). Schil en snij de rode ui in flinterdunne halve maantjes. Rits de tijm en meng de zure room met een snuf peper en zout.

  2. Rol het deeg uit en besmeer met een laagje zure room. Beleg vervolgens met de rode ui, spekblokjes, tijm en gemalen kaas. Leg op de hete bakplaat en bak in ongeveer 7 à 10 min. gaar.

  3. Snipper de lente-ui. Meng de mosterd, witte wijnazijn, honing en olijfolie tot een vinaigrette. Meng er de lente-ui onder en kruid met peper en zout. Snij de slaharten overlangs in kwarten. Meng de vinaigrette vlak voor het serveren onder de slaharten. Serveer onmiddellijk met de flammkuchen.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 958 KJ
Energie 229 kcal
Vetten 14.0
Fats acid satured 6.1
koolhydraten 18.0
waarvan suikers 1.5
Eiwitten 7.0
salt 1.1

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ui 1 st
  • tijm 4 g
  • pizzabodem 2 st
  • zure room 200 ml
  • spekblokjes 150 g
  • gruyère 100 g
  • lente-ui 2 st
  • honing 0.5 el
  • slahart 2 st
  • witte wijnazijn 0.5 el

Niet inbegrepen in de box

  • mosterd 0.5 tl
  • olijfolie 50 ml
  • witte wijnazijn 0.5 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ui 1 st
  • tijm 4 g
  • pizzabodem 2 st
  • zure room 200 ml
  • spekblokjes 150 g
  • gruyère 100 g
  • lente-ui 2 st
  • honing 0.5 el
  • slahart 2 st
  • witte wijnazijn 0.5 el

Niet inbegrepen in de box

  • mosterd 0.5 tl
  • olijfolie 50 ml
  • witte wijnazijn 0.5 el
  • peper
  • zout