Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Snij de courgette en aubergine in dunne halve maantjes. Snipper de rode ui en plet de knoflook tot moes.
Verhit wat olie in een stoofpot en stoof de rode ui 2 min. aan alvorens de knoflook toe te voegen. Roerbak 1 min. en voeg de courgette en aubergine toe. Roerbak 2 min. Snij de uitgelekte paprika in dunne repen en voeg samen met de rozijnen en kappertjes toe aan de pan. Blus met de gehakte tomaten. Breng op smaak met peper en zout en laat 15 min. pruttelen. Snij de burrata in stukken.
Giet de pasta af en voeg toe aan de saus. Serveer de pasta met de burrata.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
546 KJ
Energie
131 kcal
Vetten
5.3
Fats acid satured
2.3
koolhydraten
16.0
waarvan suikers
3.4
Eiwitten
4.1
salt
0.3
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.