Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook in gezouten water in ongeveer 20 min. gaar. Leg de broccoliroosjes op een bakplaat, besprenkel met olijfolie, peper en zout en schuif 20 min. in de hete oven.
Snipper de sjalot. Verhit wat boter in een pan over een middelhoog vuur. Kruid de kwartelboutjes met peper en zout en bak ze in 3 min. aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en hou warm. Voeg een nieuw klontje boter toe aan de pan en stoof de sjalot 2 min. Blus met de gevogeltefond en voeg de takjes tijm en druiven toe. Breng op smaak met peper en zout. Leg de kwartelboutjes terug in de pan en laat 5 min. pruttelen over een zacht vuur.
Giet de aardappelen af en serveer de patatjes met de geroosterde broccoli, kwartelboutjes en jus met druiven.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 379 KJ |
Energie | 90 kcal |
Vetten | 4.6 |
Fats acid satured | 1.3 |
koolhydraten | 6.5 |
waarvan suikers | 2.5 |
Eiwitten | 5.5 |
salt | 0.1 |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.