Verwarm de oven voor op 190°C. Was de aardperen en dep ze droog. Snij in partjes en leg op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie, peper en zout en schuif 25-30 min. in de oven.
Plet de knoflook tot moes en meng samen met de ras el hanout en een geutje olijfolie door de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Verhit een pan over een middelhoog vuur en bak de amandelschilfers in 3-4 min. goudbruin. Let op dat ze niet verbranden! Maak de couscous los met een vork, kruid met peper en zout en meng er de granaatappelpitten onder.
Hak de bieslook fijn. Snij de halloumi in plakken van 1 cm en dep droog. Verhit olie in een pan en bak de halloumi aan beide kanten goudbruin. Smeer de yoghurt uit op een groot bord en leg er de aardperen bovenop. Werk af met de bieslook en amandelschilfers en serveer met de couscous en halloumi.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
860 KJ
Energie
206 kcal
Vetten
10.0
Fats acid satured
5.2
koolhydraten
18.0
waarvan suikers
2.2
Eiwitten
8.8
salt
0.8
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.