Verwarm de ovengrill voor. Schil en snipper de ui.
Verhit een klontje boter in een pan over een middelhoog vuur en stoof de ui 1 min. aan alvorens de champignons toe te voegen. Roerbak 4 min. en voeg de spinazie toe. Laat 1 min. slinken. Breng op smaak met peper en zout. Verhit een klontje boter in een pan over een hoog vuur en bak het gehakt gaar. Voeg ketchup toe. Breng op smaak met peper en zout. Meng de room met de tomatenpuree.
Spreid het gehakt uit over de bodem van een ovenschotel. Leg er vervolgens de groenten bovenop, gevolgd door de aardappelen. Overgiet het geheel met de room en werk af met de kaas. Schuif 10 min. onder de grill, of tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
545 KJ
Energie
130 kcal
Vetten
9.5
Fats acid satured
5.2
koolhydraten
5.1
waarvan suikers
0.8
Eiwitten
6.4
salt
0.5
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.