Kook de rijst gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Snij de spruitjes doormidden. Schil de aardpeer en snij in stukken. Hak de koriander fijn.
Verhit wat olie in een wokpan en roerbak de currypasta 30 sec. over een laag vuur. Draai het vuur wat hoger en voeg de spruitjes toe. Roerbak 2 min. en voeg de aardpeer toe. Roerbak 1 min. verder en voeg vervolgens de pompoenblokjes toe. Blus met kokosmelk en breng op smaak met sojasaus. Laat 15-20 min. pruttelen.
Verhit wat olie in een pan en bak de vegetarische stukjes in 3-4 min. goudbruin. Voeg het limoensap toe aan de curry. Verdeel de curry en rijst over de borden en werk af met de vegetarische stukjes en koriander.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
624 KJ
Energie
149 kcal
Vetten
8.4
Fats acid satured
6.5
koolhydraten
12
waarvan suikers
1.6
Eiwitten
5.2
salt
0.68
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.