Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de krieltjes doormidden, leg samen met de rozemarijn in een ovenschotel, besprenkel met olijfolie, peper en zout en schuif 25 min. in de hete oven. Breng een kookpot met water aan de kook. Was de prei en snij in stukken van ongeveer 5 cm. Kook de prei 5 min. Giet het water af en laat de prei uitlekken.
Meng de mosterd met de room en kruid met peper en zout. Leg de prei in een ovenschaal en overgiet met het roommengsel. Bestrooi met de kaas en schuif 15 à 20 min. in de hete oven.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de cordon bleus in ongeveer 10-15 min. gaar over een laag vuur. Serveer het vlees met de krieltjes en prei uit de oven.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
623 KJ
Energie
149 kcal
Vetten
8.8
Fats acid satured
4.8
koolhydraten
9.4
waarvan suikers
3.2
Eiwitten
7.4
salt
0.51
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.