Gnocchi met tomatensaus, gebakken courgette en chipolata | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gnocchi met tomatensaus, gebakken courgette en chipolata

Gnocchi met tomatensaus, gebakken courgette en chipolata

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Breng gezouten water aan de kook en kook de gnocchi in 2 min. beetgaar. Giet de gnocchi af en spoel onder koud stromend water. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Snij de courgette in halve maantjes en de chipolata in stukken van ongeveer 3 cm.

  2. Verhit wat olie in een kookpot en stoof de ui en knoflook 1 min. aan. Voeg de passata, suiker en tijm toe en laat op een zacht vuur pruttelen. Bak de courgetteplakjes goudbruin in wat olijfolie. Kruid met peper en zout en voeg toe aan de saus. Bak in dezelfde pan de chipolata in 2-3 min. goudbruin en voeg ook toe aan de saus. Laat nog 5 min. verder pruttelen. Verwijder het overtollige vet uit de pan en voeg een klontje boter toe. Bak de gnocchi in 3-4 min. knapperig.

  3.  Verdeel de gnocchi over de borden en lepel er de saus overheen. Serveer met Parmezaanse kaas. 

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 473 KJ
Energie 113 kcal
Vetten 5.4
Fats acid satured 2.2
koolhydraten 11
waarvan suikers 2.1
Eiwitten 4.5
salt 0.77

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • gnocchi 500 g
  • ui 0.5 st
  • teen knoflook 1 st
  • courgette 1 st
  • chipolata 300 g
  • passata 500 ml
  • verse tijm 4 g
  • Parmezaanse kaas 40 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • suiker
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • gnocchi 500 g
  • ui 0.5 st
  • teen knoflook 1 st
  • courgette 1 st
  • chipolata 300 g
  • passata 500 ml
  • verse tijm 4 g
  • Parmezaanse kaas 40 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • suiker
  • boter
  • peper
  • zout