Breng gezouten water aan de kook en kook de gnocchi in 2 min. beetgaar. Giet de gnocchi af en spoel onder koud stromend water. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Snij de courgette in halve maantjes en de chipolata in stukken van ongeveer 3 cm.
Verhit wat olie in een kookpot en stoof de ui en knoflook 1 min. aan. Voeg de passata, suiker en tijm toe en laat op een zacht vuur pruttelen. Bak de courgetteplakjes goudbruin in wat olijfolie. Kruid met peper en zout en voeg toe aan de saus. Bak in dezelfde pan de chipolata in 2-3 min. goudbruin en voeg ook toe aan de saus. Laat nog 5 min. verder pruttelen. Verwijder het overtollige vet uit de pan en voeg een klontje boter toe. Bak de gnocchi in 3-4 min. knapperig.
Verdeel de gnocchi over de borden en lepel er de saus overheen. Serveer met Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
473 KJ
Energie
113 kcal
Vetten
5.4
Fats acid satured
2.2
koolhydraten
11
waarvan suikers
2.1
Eiwitten
4.5
salt
0.77
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.