Snij de kipfilet in dunne reepjes en meng met de colombomix, paprikapoeder, peper en zout. Laat even marineren. Giet de paprika's af en snij in dunne repen. Hak de koriander fijn, snij de kerstomaatjes doormidden en de limoen in partjes.
Verhit wat olie in een pan en bak de kippenreepjes in 5 min. goudbruin. Voeg de paprika toe en roerbak 2 min. verder.
Verwarm de wraps zoals aangegeven op de verpakking. Zet ze samen met de kippenreepjes, koriander, hot salsa, kerstomaatjes, limoenpartjes en ijsbergsla op tafel. Laat iedereen zijn eigen wraps vullen en knijp er een limoenpartje overheen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
528 KJ
Energie
126 kcal
Vetten
4.2
Fats acid satured
0.7
koolhydraten
12
waarvan suikers
1.9
Eiwitten
9.8
salt
0.42
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.